Депутатът от БСП Денчо Бояджиев , който  до преди четири

...
Депутатът от БСП Денчо Бояджиев , който  до преди четири
Коментари Харесай

Денчо Бояджиев отново в битката за кмет на Разград

Депутатът от Българска социалистическа партия Денчо Бояджиев, който  до преди четири години  управлява  два мандата и половина  Разград,  отново влиза в кметската борба за лудогорския град.

Бояджиев е  получил  подкрепа  от съпартийцте си  с доста огромно болшинство, обяви  ръководителят на  общинската организация на социалистите в града Добромир Добрев, незабавно след  края на тричасовите  диспути, по време на които  червените  избираха претендента си.

Имам  визия за развиването на Разград за още един мандат. Искам да довърша започнатото, обяви  бвшият градоначалник. Бояджиев изясни, че  най-важният му претекст да  зареже депутатското място и да се  впусне още веднъж в конкуренцията за кмет е разрухата, която е обхвалана Разград по време на ръководството на  приемника му  Валентин Василев от ГЕРБ.

БСП  потегля на  тези избори със самочувстието на партия, която е направила доста за развиването на Разград, съобщи общинският водач на алените Добромир Добрев.  Бояджиев  подсети, че има опит и в управлението  и в сформирането на болшинства в локалния парламент и акцентира, че  след  приключването на вота  неговата партия ще е подготвена за съдействие с всички политически сили, които  получат посланичество в общинския съвет, без ГЕРБ.

Фаворитът на Българска социалистическа партия е четвъртият  претендент, оповестил, че ще  се бори за кмет на Разград на тези избори. Управляващата партия ГЕРБ заложи още веднъж на досегашния кмет лекар Валентин Василев, който беше единствената  кандидатура, показана от локалната конструкция за утвърждение от Борисов. Вътрешна македонска революционна организация припознаха за свой  претендент дсегашният заместител ръководител на общинкия съвет в града Калоян Монев, който е и  водач на локалната гражданска конструкция „ Кауза Разград “, а десните партии издигнаха общ кандидат в лицето на  бизнесмена Мирослав Грънчаров.

Още преди  старта на изборната  конкуренция обаче, започнаха и  обвиняванията за непочтеност. БСП  разкритикува Калоян Монев, който  до преди  4 години бе водач на младежката организация на алените в града, че злоупотребявал с марката Българска социалистическа партия. Във фейсбук  той поддържал фалшив страница, в която  се предсавя като претендент кмет, с логото на  младежката стуктура на социалистите. От щаба на Монев към този момент не са коментирали спорната  пропаганда.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР